Oh jee, ziek kind, zieke man en een twee jarige peuter die alles wel en
toch ook weer niet wilt.... Dat beloofd een drukke dag te worden. Perfect
timing, want het is mijn vrije dag, maar bovenal het is de dag na body pump!
Tsja, na bijna 3 jaar niets aan sport te hebben gedaan, heb ik me vorige week
eindelijk ingeschreven bij de sportschool. Vol goede moed begonnen en zowaar
alle push ups met gewichten volgehouden. Maar de day after begint pas echt de
uitdaging.... Ik heb spierpijn van mijn kleine teen tot aan mijn kruin,
werkelijk waar ik heb spierpijn op plekken, waarvan ik niet wist dat ik spieren
had.
Kortom, ik wil niet traplopen met zware boodschappen, zelfs roeren in de
pan doet al pijn.
Het wordt tijd voor minimale inspanning, met behoorlijk resultaat. Keep it
simple, but not too basic.....
Sla of rucola
300 gr kipfilet
Kerrie poeder (of sambal badjak voor iets oudere kinderen)
1 ui
1 pot gegrilde paprika
1 pot cocktail saus
Snij de kip in reepjes en schep om met kerrie poeder. Fruit het uitje in de
olie en voeg de kip toe. Warm de wraps in de magnetron in circa 10 sec.
Smeer wat cocktail saus over de wrap uit, beleg met sla, kip en gegrilde
paprika. Vouw dicht en rol op.
(ook lekker met avocado of geitenkaas)