dinsdag 30 oktober 2012

Spinazie feta pannenkoeken

Spinazie feta pannenkoeken:

· 700 gram diepvries spinazie a la crème
· 400 ml melk
· 2 stuk eieren
· 150 gram feta kaas
· 400 gram bloem
· verse zwarte peper
· zonnebloemolie
Smelt de 700 g diepvries spinazie á la crème in een pannetje. Doe 400 ml melk in een kom. Voeg 2 eieren toe aan de melk. Voeg de bloem toe aan de melk & eieren, en mix deze mooi glad. Voeg de 700 g gesmolten spinazie á la crème toe aan de pannenkoekmix en roer tot een mooi beslag. Verwarm een eetlepel zonnebloemolie in een koekenpan totdat deze gloeiend heet is. Doe soeplepel beslag in de koekenpan en bak een kant bruin. Draai de pannenkoek om en voeg na het omdraaien op de bruin gebakken kant wat stukjes feta kaas toe. Geef de feta wat warmte, voeg peper/zout naar smaak toe en laat de andere kant bruin worden. Oprollen en klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten