dinsdag 30 oktober 2012

Spinazie geitenkaas pannenkoeken

Spinazie geitenkaas pannenkoeken:

· 700 gram diepvries spinazie a la crème
· 400 ml melk
· 2 stuk eieren
· 150 gram geitenkaas
· 400 gram bloem
· 25 gr pijnboompitten
· 5 zongedroogde tomaatjes
· verse zwarte peper
· zonnebloemolie

Smelt de 700 g diepvries spinazie á la crème in een pannetje. Doe 400 ml melk in een kom. Voeg 2 eieren toe aan de melk. Voeg de bloem toe aan de melk & eieren, en mix deze mooi glad. Voeg de 700 g gesmolten spinazie á la crème toe aan de pannenkoekmix en roer tot een mooi beslag. Verwarm een eetlepel zonnebloemolie in een koekenpan totdat deze gloeiend heet is. Doe soeplepel beslag in de koekenpan en bak een kant bruin. Draai de pannenkoek om en voeg na het omdraaien op de bruin gebakken kant wat stukjes geitenkaas toe. Laat de geitenkaas smelten, voeg peper/zout naar smaak toe en laat de andere kant bruin worden. Haal de pannenkoek van het vuur, voeg de (geroosterde) pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes toe, oprollen en klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten