dinsdag 30 oktober 2012

Spinazie zalm pannenkoeken

Spinazie zalm pannenkoeken:

· 700 gram diepvries spinazie a la crème
· 400 ml melk
· 2 stuk eieren
· 1 pakje gerookte zalm
· 400 gram bloem
· 1 pakje roomkaas


· verse zwarte peper
· zonnebloemolie


Smelt de 700 g diepvries spinazie á la crème in een pannetje. Doe 400 ml melk in een kom. Voeg 2 eieren toe aan de melk. Voeg de bloem toe aan de melk & eieren, en mix deze mooi glad. Voeg de 700 g gesmolten spinazie á la crème toe aan de pannenkoekmix en roer tot een mooi beslag. Verwarm een eetlepel zonnebloemolie in een koekenpan totdat deze gloeiend heet is. Doe soeplepel beslag in de koekenpan en bak beide kanten bruin. Haal de pannenkoek van het vuur, smeer in met wat roomkaas, voeg een paar plakjes gerookte zalm toe, peper erover, oprollen en klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten