vrijdag 12 april 2013

Keep things simple, but not too basic


Oh jee, ziek kind, zieke man en een twee jarige peuter die alles wel en toch ook weer niet wilt.... Dat beloofd een drukke dag te worden. Perfect timing, want het is mijn vrije dag, maar bovenal het is de dag na body pump! Tsja, na bijna 3 jaar niets aan sport te hebben gedaan, heb ik me vorige week eindelijk ingeschreven bij de sportschool. Vol goede moed begonnen en zowaar alle push ups met gewichten volgehouden. Maar de day after begint pas echt de uitdaging.... Ik heb spierpijn van mijn kleine teen tot aan mijn kruin, werkelijk waar ik heb spierpijn op plekken, waarvan ik niet wist dat ik spieren had.

Kortom, ik wil niet traplopen met zware boodschappen, zelfs roeren in de pan doet al pijn.

Het wordt tijd voor minimale inspanning, met behoorlijk resultaat. Keep it simple, but not too basic.....

 
Wraps met kip en gegrilde paprika

 1 pak wraps

Sla of rucola

300 gr kipfilet

Kerrie poeder (of sambal badjak voor iets oudere kinderen)

1 ui

1 pot gegrilde paprika

1 pot cocktail saus


Snij de kip in reepjes en schep om met kerrie poeder. Fruit het uitje in de olie en voeg de kip toe. Warm de wraps in de magnetron in circa 10 sec.

Smeer wat cocktail saus over de wrap uit, beleg met sla, kip en gegrilde paprika. Vouw dicht en rol op.

(ook lekker met avocado of geitenkaas)

 

Wraps met kip en gegrilde paprika

Wraps met kip en gegrilde paprika

1 pak wraps

Sla of rucola

300 gr kipfilet

Kerrie poeder (of sambal badjak voor iets oudere kinderen)

1 ui

1 pot gegrilde paprika

1 pot cocktail saus


Snij de kip in reepjes en schep om met kerrie poeder. Fruit het uitje in de olie en voeg de kip toe. Warm de wraps in de magnetron in circa 10 sec.

Smeer wat cocktail saus over de wrap uit, beleg met sla, kip en gegrilde paprika. Vouw dicht en rol op.

(ook lekker met avocado of geitenkaas)